Lövstabruks anrika bruksmiljö erbjuder stallboxar för travhästar

Vid Lövstabruks travcamp finns att hyra ett trettiotal boxar med närhet till travträning. Stallet ligger i den anrika bruksmiljön som innehåller verksamheter såsom museum på Herrgården och ett värdshus.

Beskrivning och historik Lövstabruk

I norra Upplands skogar ligger Lövstabruk- ett av Sveriges största järnbruk. Här upplever du en genuin 1700-tals miljö med Bruksgatan, herrgård, värdshus, kyrka, park, dammanläggning och orangeri. I Lövstabruk har många konstnärer sina ateljéer och under sommarmånaderna är hela bruket ett stort turistmål med mellan 40 000-60 000 besökare. Läs mer om Lövstabruks historia via länken nedan.

Beskrivning av stallen

Lövstabruks travcamp har 28 boxar lediga fördelade på två stall. Det är inte möjligt att hyra separata boxar utan stallen hyrs ut som helhet med 14 boxar var. I förhyrningen ingår tillgång till travträning på rakbana och fullstor (1000 meter) doserad rundbana. Även tillgång till hagar och ridhus ingår i förhyrningen.

  • Stall nr 5: 14 boxar med en årshyra på 76 500 kr.
  • Stall nr 6: 14 boxar med en årshyra på 76 500 kr.

Villkor för samtliga stall:

  • Hyresgästen har antingen eget el-abonnemang eller vidarefaktureras enligt mätning.
  • Hyresgästen har rätt att nyttja träningsbana, tillfartsvägar, ridhus och hagar i samverkan med övriga stallhyresgäster. Skötsel för dessa ligger på hyresgästerna.

Läs mer

Lövstabruk

Kontaktperson

Fakta och prospekt

Generellt:
28 lediga stallboxar i anrika Lövstabruk
Totalyta:
14 till 28 st stallboxar
Inflyttning:
Omgående
Filer:

Adress

Adress:

Lövstabruk

819 66 Lövstabruk
60.408385, 17.881279 10

Lokalens placering på en karta

Stor karta