Karlsborgs fästning, lediga lägenheter

Välkommern till Karlsborgs fästning. Vi hyr bland annat ut nyrenoverade lägenheter i Västra befälshuset. Våra lägenheter är varsamt renoverade och mycket av de ursprungliga planlösningarna har bevarats.

Lediga lägenheter

Här hittar du lediga lägenheter i Västra och Mellersta befälshuset. För övrigt bostadsutbud på Karlsborgs fästning lämnar man in intresseanmälan. Du kan inte lämna in intresseanmälan för lägenheterna i Västra och Mellersta befälshusen, dessa lägenheter läggs ut här så fort de blir lediga. Kontakta oss om någon av nedanstående lägenheter är intressant för dig.

Inga lediga lägenheter för tillfället

Information om lägenheter i befälshusen

I befälshuset har lägenheternas spegeldörrar, sten- trä- och parkettgolv, äldre inredningssnickerier har bevarats. Färgskalan har anpassats till byggnadens historiska tid. Gårdsmiljön är rekonstruerad till den som funnits tidigare på platsen.

I hyran ingår: värme och vatten, diskmaskin, kabel-TV; analogt utbud via Karlsborgs Energi, garageplats med motorvärmaruttag i gårdshuset.

I hyran ingår inte: el- och bredbandsabonnemang.

Lägenheterna på bottenvåningen är tillgänglighetsanpassade. Lägenhetsförråd och gemensam tvättstuga finns i källaren.

Övrigt bostadsutbud

Vi har många olika bostäder på fästningsområdet, allt från lägenheter om 1 rok till fristående hus. Om du är intresserad av kommande lediga bostäder (ej Västra och Mellersta befälshusen) kan du anmäla intresse här. (PDF-dokument, 115 kB)

Läs mer

Här kan du läsa mer om Karlsborgs fästning

Vill du veta mer om Karlsborg, se Karlsborgs kommun och Karlsborgs Turism

Kontaktperson

Fakta och prospekt

Generellt:
På Karlsborgs fästning har vi cirka 120 lägenheter. Allt från 1 rok till fristående hus.
Totalyta:
-
Parkering:
Alla bostäder på fästningsområden har antingen en utsedd parkeringsplats alt. garage.
Inflyttning:
Efter överenskommelse.
Övrigt:
Vi har många olika bostäder på Karlsborgs fästning. Om du är intresserad av kommande lediga bostäder så kan du anmäla ditt intresse till oss genom att fylla i och lämna in nedanstående blankett (blanketten går inte att fylla i digitalt).
Filer:

Adress

Adress:

Fortifikationsgatan

546 30 Karlsborg
58.531531, 14.531136 8

Lokalens placering på en karta

Stor karta