• Permanentboende i Bogesund. Fotograf: SFV

    Permanentboende i Bogesund.

Naturnära permanentboende i Bogesund

Nära naturen ligger denna rymliga villa med hög standard för permanentboende. Med endast 13 km in till Vaxholm har man Stockholms skärgård nära.

Beskrivning

En stor och rymlig villa i gott skick uthyres för permanentboende, en öppen tomt med gräsmatta och fruktträd på ca 1 800 kvm. Huset har 6 rum och kök varav 4 sovrum, 2 stora allrum, det ena med braskamin och direkt utgång till uteplats. Modernt kök med matplats, diskmaskin, mikro samt kyl/frys. 2 badrum, det ena med badkar. Huset har källare med tvättstuga, stora förrådsutrymmen och möjlighet att parkera två bilar.

Huset värms upp med bergvärme, vilket ger låga driftkostnader. Hyresgästen betalar driftkostnaden för el, värme, sophämtning och sotning som uppgår till ca 17 000-20 000 kr/år. Bredband via ADSL, fiber saknas.

Visning

Visning av huset kommer att ske onsdag 25 april kl. 14.30-16.00.
Obs! Endast ett visningstillfälle.

Så hittar du hit

Från Röskär in till Vaxholms har du 13 km. Det är 6 km till Ladviksvägen där busskommunikation finns. Ytterligare 4 km bort finns en gratis pendlarparkeringen vid Kulla vägskäl. Därifrån går bussar in till Stockholm.

Anbud

Anbud ska vara Statens fastighetsverk tillhanda senast fredag den 4 maj. Anbudet ska fyllas i på särskild blankett. Med anbudet bifogas några rader om dig själv, t.ex. vad du arbetar med, familj och intressen samt varför du skulle passa som hyresgäst i ovan nämnd bostad.

Frågor

Frågor om objektet besvaras på visningsdagen. Övriga frågor hänvisas till: Carina Lygnegård på 010 478 78 26 eller carina.lygnegard@sfv.se.

Hyra och krav på hyresgäst

För villkor se förslag till hyresavtal, för varje objekt anges en lägsta årshyra/månadshyra. Statens fastighetsverk har i uppdrag att förvalta fastighetsbeståndet så att fastigheternas kulturvärden tillvaratas. SFV strävar efter att etablera långsiktiga relationer till sina hyresgäster och önskar att hyresgästen ska se fastighetens kulturhistoriska värde som en tillgång och bidra till att bevara, utveckla och levandegöra detta.

Då vi främst är intresserade av vad som är ”bäst för huset” förbehåller vi oss rätten till fri prövningsrätt vid tillsättande av hyresgäster. I bedömningskriterierna kommer då betalningsförmåga, angivet pris samt personliga egenskaper att beaktas. SFV kommer att göra en kreditupplysning på blivande hyresgäst.

Kontaktperson

Fakta och prospekt

Generellt:
Missa inte visningen den 25 april kl. 14.30-16.00! Obs, endast ett visningstillfälle.
Totalyta:
159 kvm om 6 rum och kök, tomt på ca 1 800 kvm.
Kommunikationer:
Från Röskär in till Vaxholms har du 13 km. Det är 6 km till Ladviksvägen där busskommunikation finns. Ytterligare 4 km bort finns en gratis pendlarparkeringen vid Kulla vägskäl. Därifrån går bussar in till Stockholm.
Inflyttning:
Enligt överenskommelse.
Övrigt:
Anbud ska vara Statens fastighetsverk tillhanda senast fredag den 4 maj. Anbudet ska fyllas i på särskild blankett.
Filer: