• Bostadshus vid Wasamonumentet i Utmeland Fotograf: SFV

    Bostadshus vid Wasamonumentet i Utmeland

Bostad vid Wasamonumentet i Utmeland

Är du/ni personer som vill bo i en kulturhistorisk miljö? Då är det här bostadshuset bredvid Wasamonumentet i Utmeland som hittat. Ett unikt boende av god standard i centrala Mora.

Beskrivning

Ett rymligt hus för permanentboende med två fristående förråd och egen trädgård. Bostadshuset har 2 rum och kök om ca 97 kvm.

Nya ytskikt 2014. Nytt kök 2014 med plats för matgrupp. Huset rymmer även sovrum, vardagsrum samt en klädkammare. Badrum med dusch och förberett för tvättmaskin. Uppvärmning med bergvärmepump installerad 2014. Nytt elsystem 2014.

Hyresgästen har eget el-abonnemang. Vatten och avlopp ingår i hyran.

Hyra och krav på hyresgäst

För att bli hyresgäst hos SFV krävs avsaknad av aktiva betalningsanmärkningar, vi kommer att ta kreditupplysning på blivande hyresgäst(-er).

Intresseanmälan

I intresseanmälan skriver du några rader om dig själv, vad du arbetar med och varför du skulle passa som hyresgäst hos oss i detta hus. Maila anmälan till: lars-erik.berglund@sfv.se.

Urvalsprocess

Vi lägger stor vikt vid att finna person/personer som vill bo i denna kulturhistoriska miljö. Hyresgästen måste uppfylla de krav vi ställer både rent ekonomiska med avsaknad av betalnings- anmärkningar, men även möjlighet att utföra de praktiska arbetsuppgifterna som finns beskrivna.

Visning av objektet

Efter urvalsprocessen kommer vi att erbjuda enskilda visningar.

Kontaktperson

Fakta och prospekt

Generellt:
I intresseanmälan skriver du några rader om dig själv, vad du arbetar med och varför du skulle passa som hyresgäst hos oss i detta hus.
Totalyta:
2 rum och kök om ca 97 kvm
Filer:

Adress

60.99526, 14.54956 10

Lokalens placering på en karta

Stor karta