För dig som är student

Är du student och söker praktikplats, examensarbete eller sommarjobb. Här kan du fördjupa dig i områden som fastighetsförvaltning, besöksmålutveckling eller energi, ventilation, hållbarhet, driftoptimering och kulturhistoria. SFV får många praktik- och examensförfrågningar. Skicka gärna in ditt CV och ett personligt brev där det framgår inom vilket komptensområde du vill göra praktik och när. Vi har inte möjlighet att erbjuda alla plats men återkommer till dig om behov uppstår inom ditt kompetensområde.

Examensarbete

Hos oss har du möjlighet att göra examensarbete inom olika områden. När du är klar med ditt examensarbete (som omfattar 30 poäng) och har fått det godkänt av aktuellt lärosäte och SFV har du möjlighet att som tack för ett väl genomfört arbete få ett arvode från SFV. Är ni flera studenter som gemensamt genomför examensarbetet/uppsatsen delas arvodet emellan er.

Kontakta våra fastighetsområden eller enheter om det ämne du funderar över att skriva om.

Praktikplats

Många som går utbildningar med praktik är intresserade av att göra den hos oss. Just nu har vi tyvärr ingen möjlighet att ta emot praktikanter.

Sommarjobb

Sommarjobb är en bra chans att få en inblick i vad SFV gör. Om du är intresserad av att sommarjobba hos oss kan du hålla ögonen öppna under denna rubrik. Just nu har vi följande sommarjobb ute:

SFV Ulriksdal söker ett antal parkarbetare för utearbeten på Rosersberg. Du måste vara minst 15 år fyllda för att kunna anställas. Tidsperiod: maj-september. Var tydlig med under vilken period du kan/vill arbeta

Skicka din intresseanmälan/CV till:

Vi behöver din intresseanmälan/CV senast den 14 april