• Fasad sommar Fotograf: SFV

    Fasad sommar

  • Hantverksgatan Fotograf: SFV

    Hantverksgatan

  • Charmig vindslokal Fotograf: SFV

    Charmig vindslokal

Sadelmakar och tapetserarverkstad i Lövstabruk

Vill du vara kreativ i den anrika bruksmiljön Lövstabruk? Den gamla Sadelmakar- och tapetserarverkstaden erbjuder nu en charmig lokal för hanverks- eller kontorsverksamhet.

Lövstabruk

I norra Upplands skogar ligger Lövstabruk- ett av Sveriges största järnbruk. Här upplever du en genuin 1700-tals miljö med Bruksgatan, herrgård, värdshus, kyrka, park, dammanläggning och orangeri. I Lövstabruk har många konstnärer sina ateljéer och under sommarmånaderna är hela bruket ett stort turistmål med mellan 40 000 - 60 000 besökare. Läs mer om Lövstabruks historia via länken nedan.

Sadelmakar- och tapetserarverkstaden

Lokalen ligger på övervåningen i byggnaden och är på ca 84 kvm, det finns även ett förråd på ca 3 kvm. Många charmiga detaljer såsom väggfasta hyllor och bänkar karakteriserar inredningen. Golven är av linoleummatta och vägg samt tak är vitmålad panel. Lokalen har två enkla pentryn och WC finns en trappa ned. Det finns god belysning med många el-uttag och element.

Lämpliga användningsområden kan vara som hantverkslokal, kontor, ateljé eller liknande verksamhet. Viktigt att veta att lokalen inte är tillgänglighetsanpassad.

Kontaktperson

Cecilia Wretling
Fastighetsförvaltare
Tel: 010 478 78 04

Fakta och prospekt

Generellt:
Vatten, snöröjning/sandning ingår i hyran. Värme (direktavverkande el), el samt städning/sophantering står hyresgästen för.
Totalyta:
84,3 kvm LOA samt ett förråd på 3,1 kvm
Inflyttning:
Enligt överenskommelse
Övrigt:
Hyran är ca 26 000kr per år
Filer:

Adress

Adress:

Lövstabruk

819 66 Lövstabruk
60.408385, 17.881279 10

Lokalens placering på en karta

Stor karta