• Enkelt fritidshus på Färingsö. Fotograf: SFV

    Enkelt fritidshus på Färingsö.

Fritidshus i Lybeck, Svartsjö

Med naturen inpå knuten och närhet till vatten ligger detta fritidshus kallat Lybeck. Ett hus på Färingsö, Svartsjö perfekt för dig som vill ha en lugn miljö i Stockholms närhet.

Beskrivning

Ett mysigt litet fritidshus som har två rum varav det ena inkluderar köksdel med kamin, gasolkylskåp och gasolspis. Ej el eller vatten, men det finns sommarvatten i en allmän pump ca 200 m från huset. Övriga byggnader är ett litet förråd och ett utedass.

Hyra och krav på hyresgäst

För varje objekt har angetts en lägsta månadshyra. För villkor se förslag till hyresavtal. Statens fastighetsverk (SFV)har i uppdrag att förvalta fastighetsbeståndet så att byggnadernas kulturvärden bevaras.

Vi förbehåller oss rätten till fri prövningsrätt vid tillsättande av hyresgäster. För att bli hyresgäst hos SFV krävs också avsaknad av aktiva betalningsanmärkningar. Kreditupplysning kommer att tas på blivande hyresgäster.

Frågor

Frågor om objektet besvaras på visningsdagen. Övriga frågor hänvisas till Carina Lygnegård på 010 478 78 26 eller carina.lygnegard@sfv.se.

Kontaktperson

Carina Lygnegård
Förvaltningsassistent
Tel: 010 478 78 26

Fakta och prospekt

Generellt:
Visning av objektet kommer att ske fredagen den 12 maj kl.15-16. OBS endast ett visningstillfälle!
Övrigt:
Anbud skall vara Statens fastighetsverk tillhanda senast fredag 19 maj. Anbud skall ifyllas på särskild blankett.
Filer:

Adress

Adress:

Lybecksvägen 5

17995 Svartsjö
59.38134, 17.75501

Lokalens placering på en karta

Stor karta